• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

15-jul-2021: Trilan Zomerrooster

Trilan Zomerrooster nu ook beschikbaar voor externe spelers!
 
Vanaf dinsdag 20 juli is het bij BC Trilan mogelijk om de hele zomervakantie door te badmintonnen. Als aanvulling op de mogelijkheden die wij traditioneel onze vaste leden bieden, stellen we onze uren nu ook open voor nieuwe of externe spelers. Hieraan zijn wel enkele voorwaarden verbonden.
 
* Er geldt een beperkt aantal plaatsen voor externe spelers, vol = vol.
* Deelname is alleen mogelijk door individuele aanmelding vooraf via Whatsapp 06-25426659, uiterlijk 13.00 uur op diezelfde dag.
* Alleen de bevestiging door BC Trilan geldt als toegangsbewijs voor de specifieke avond.
* Deelname is alleen mogelijk door betaling van 3,= euro per avond, vooraf betaald na betaalverzoek.
 
* Bij drukte (>4 wachtende spelers) zijn alle aanwezige spelers verplicht om tijdig (na één gespeelde set) te rouleren.
* Bij drukte zijn op dat moment enkelspel wedstrijden niet toegestaan.
* Wij bevelen het zeer aan om ook wedstrijden te spelen met andere (Trilan-)spelers.
 
* Externe spelers dienen zelf voor shuttles te zorgen. Eventueel kunnen nylon shuttles ter plaatse geleend worden.
* Alle spelers samen zorgen voor de opbouw en de afbouw van de badmintonbanen.
* Ieder neemt de geldende covid19-maatregelen ter plekke in acht.
 
Op dinsdag (20-jul, 27-jul, 03-aug, 10-aug, 17-aug, 24-aug, 31-aug) wordt er gespeeld in sporthal Ter Waerden (Sportlaan 1) in Landgraaf.
Op donderdag (22-jul, 29-jul, 05-aug, 12-aug, 19-aug, 26-aug, 02-sep) wordt er gespeeld in sporthal Strijthagen (Hofstraat 1) in Landgraaf.
!!! Toevoeging, dinsdag 27-juli is geen badminton mogelijk!!!
 
Op alle dagen is de sporthal voor BC Trilan geopend van 19.00 uur tot 22.00 uur, waarbij jeugdleden (eventueel met een ouder) van BC Trilan tot 20.00 uur voorrang hebben voor hun wedstrijden. Elke avond is er een contactpersoon of bestuurslid in de sporthal aanwezig, aanwijzigingen dienen te worden opgevolgd.

2021 : Aanvullende Informatie Nieuwsbrieven!

Nieuwsbrief 2021-02: Oplossing raadsel = Op zondag wordt er geen post bezorgd. Miquel de butler is dus het juiste antwoord.

Nieuwsbrief 2021-03: Oplossing raadsel = Na 1 dag is hij 5 meter gekommen en na die nacht nog maar 1 meter. De 2e dag klimt hij 5 meter erbij, dus heeft hij totaal 6 meter geklommen, 's nachts zakt hij weer 4 meter. En zo verder. Na 15 dagen en nachten is hij dus 15 meter gestegen. De 16e dag klimt hij 5 meter en is hij dus boven. Antwoord is 16 dagen.

Nieuwsbrief 2021-05: We rekenen even voor het gemak dat er 100 mensen zijn. Van de 100 mensen hebben 20 mensen (20%) geen goed antwoord gegeven. Oftewel 80 mensen hebben tenminste 1 goed antwoord gegeven. 75 van de 80 mensen hebben vraag 1 goed (75% van alle 100 hadden namelijk vraag 1 goed). Oftewel er zijn 5 mensen die vraag 1 niet correct hebben (maar ook niet alles fout hebben). Er zijn (80-55=) 25 mensen die vraag 2 niet goed hebben beantwoord maar wel 1 vraag goed hebben. Er zijn dus (80-5-25=) 50 mensen die beide vragen goed hebben beantwoord. Dus antwoord D is goed.

Nieuwsbrief 2021-06: Oplossing raadsel: De voorste man draagt een zwarte hoed. De achterste man ziet de 2 voor zich en weet dan niet welke hoed hij op heeft. Dus ze hebben niet allebeide een witte hoed op. De middelste man zegt vervolgens dat hij het ook niet weet. Als hij voor zich een witte hoed zou zien, dan zou hij een zwarte hoed moeten op hebben. Maar aangezien hij zegt het niet te weten, ziet hij een zwarte hoed voor zich.

09-feb-2021 : Landgraafs Sportakkoord & Landgraaf Verbindt

Wat is een Sportakkoord? Medio 2018 ondertekenden minister Bruins (Medische Zorg en Sport), NOC*NSF en vele betrokken organisaties het nationaal sportakkoord: Sport Verenigt Nederland. Met het sportakkoord willen we bereiken dat iedereen, écht iedereen, plezier in sport en bewegen kan hebben. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer. Om deze ambities te realiseren wordt in veel gemeenten een lokaal sportakkoord gesloten dat aansluit bij de lokale situatie en ambities. Ook in Landgraaf zijn we aan de slag met een lokaal sportakkoord.

 

De afgelopen maanden hebben we samen met verenigingen, (commerciële) sportaanbieders en maatschappelijke organisaties hard gewerkt aan het Sportakkoord Landgraaf. Ook BC Trilan is hier bij betrokken. Het resultaat van dit proces is vastgelegd in het Sportakkoord Landgraaf. Verenigingen en organisaties die hieraan een bijdrage hebben geleverd, hebben het Sportakkoord Landgraaf inmiddels ontvangen. Het sportakkoord bevat concrete ambities, afspraken en acties die we in Landgraaf samen gaan oppakken. Een sportakkoord verbindt mensen en organisaties met elkaar. Het zet aan tot samenwerking én uitvoering. Bovendien sluit het aan bij lokale ambities. Het is dan ook zeker geen papieren tijger, maar bevat praktisch uitvoerbare maatregelen.

Lees meer...

17-dec-2019 : Ho Ho, Op Naar 2020!

Aanstaande donderdag 19 december is het weer zover. Dan staat voor ruim 70 Trilanezen het Interne Kersttoernooi op de planning in sporthal Strijthagen. Eerst is het de beurt aan de bad-mini-ton kids vanaf zes uur, en om half acht starten alle andere leden. Doe je niet mee, kom dan in ieder geval kijken naar de wedstrijden op de sfeervol aangeklede badmintonbanen! Overigens zijn er soortgelijke plannen voor een dergelijk toernooitje in de zomermaanden, dus wie weet…  

Het kersttoernooi is direct de officiële start van onze kerstvakantie. Gedurende twee weken is sporthal Strijthagen niet beschikbaar. Tussen donderdag 19 december 2019 en zaterdag 04 januari 2020 kan er in sporthal Ter Waerden alleen gespeeld worden op vrijdag 27 december (vanaf 20.00 uur senior- en jeugdleden, zonder begeleiding) en vrijdag 03 januari (normale planning : C/D-selectie, A/B-selectie en seniorrecreatie).

Op zaterdag 04 januari 2020 is natuurlijk iedereen present op onze eerste Nieuwjaarsbingo in de Skylounge bij Jo. Geweldige prijzen zijn er te winnen, zonder twijfel een gezellige avond. Op onze Facebook-pagina is er meer informatie, even de aanwezigheid aangeven wordt gewaardeerd. Zondag 05 januari spelen In Balance TRILAN 1, Eventbuilders TRILAN 8 en Bakkerij Aroma TRILAN J3 vanaf 13.00 uur een thuiswedstrijd. Publiek is van harte welkom, al is het alleen maar al om het nieuwe jaar gezellig te openen.

Nog even een reminder : we zijn nog altijd op zoek naar een voorzitter. Ben of ken jij een potentiele voorzitter, neem dan snel contact op met een bestuurslid. Samen kunnen we veel goeds doen voor BC Trilan! Namens het voltallige bestuur, fijne feestdagen en een voorspoedig 2020 toegewenst!

19-nov-2019 : Jaarkalender Online!

De jaarkalender van 2019-2020 is online! Het heeft even geduurd voordat we alle informatie compleet hadden, maar vanaf nu kan iedereen de kalender bekijken bij downloads. Alle informatie omtrent halhuur en reeds geplande evenementen is hierin te vinden. De komende periode zal ook de online agenda met deze informatie worden gevuld. Neem regelmatig een kijkje op onze website of er nieuwe activiteiten zijn toegevoegd of dat er meer informatie bekend is gemaakt. Hopelijk tot snel in de sporthal!

03-nov-2019 : Intern Trilan Kersttoernooi!

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Ook bij BC Trilan vraagt iedereen dan af, wanneer is dat Interne Trilan Kersttoernooi nu precies. Hierbij de aankondiging van ons clubtoernooi op donderdag 19 december 2019. De recreantencommissie is al weer flink bezig met het regelen van de kerstbomen en de versiering, het is nu aan de leden om in te schrijven. Nogmaals, het toernooi is voor ALLE leden, van jong tot oud. Inschrijven kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , via een trainer of bij Roland van der Eerden, Caroline Bosch, Jeannet Kremers, Monica Spijkers, Arjen Braad of Quentin Pfeiffer.

2019-2020 : Welkom!

Op de TRILAN FACEBOOK-pagina plaatsen wij alle actuele nieuwsberichten (zonder account te lezen). Op deze website verschijnen alleen de belangrijke nieuwsberichten. Onze website alle noodzakelijke informatie die voor u als lid/ geinteresseerde belangrijk is.
Direct naar : AANMELDEN     CONTACT     SPEELTIJDEN     AFMELDEN

Neem voor de meest actuele informatie rondom COVID-19 contact op met het BESTUUR.

Reeds bekende data van activiteiten/acties worden in dit artikel getoond. Samen kunnen we elke actie of activiteit tot een succes maken, mogen wij op jou rekenen?! Tot ziens op de badmintonbaan, of tijdens één van onderstaande activiteiten.

* TRILAN SENIORENKAMP (04-sep t/m 06-sep, Nathalie Cremers).

Lees meer...

11-jul-2019 : Voorzitter Gezocht, Profielschets!

BC Trilan is een grote gezonde vereniging met genoeg ruimte voor zowel recreatieve als prestatieve spelers. De betrokkenheid van prestatieve spelers is, mede door wedstrijden en trainingen, meer vanzelfsprekend dan voor recreatieve spelers. Juist bij de recreatieve spelers is het voor het bestuur van belang om extra energie en tijd te steken in het creëren van een verenigingsleven met aandacht voor het individu en betrokkenheid bij de spelersgroep.

De voorzitter …

 • Maakt deel uit van het dagelijks bestuur.
 • Draagt zorg voor het uitvoeren van het verenigingsbeleid.
 • Leidt de maandelijkse vergaderingen van het bestuur en zorgt voor een goede taakverdeling.
 • Is door middel van een pro-actieve houding een voorbeeld voor de vereniging en haar bestuur.
 • Heeft regelmatig contact/overleg met de diverse commissies en zorgt dat deze actief blijven.
 • Volgt externe ontwikkelingen en stemt deze waar nodig af op de organisatie van de vereniging.
 • Doet de PR van de vereniging, zowel bij de eigen leden als extern in de media.
 • Is het uithangbord voor de vereniging naar externe relaties (gemeente, bond, sponsoren).
 • Is aanwezig en aanspreekbaar, brengt mensen bij elkaar en heeft aandacht voor de hele vereniging.
 • Geldt als vertrouwenspersoon voor kaderleden en actieve leden en probeert zodoende de onderlinge sfeer positief te bevorderen.
 • Leidt de Algemene Leden Vergadering (jaarlijks in juni).

Aan de voorzitter de taak om de juiste focus van het bestuur te behouden, door zich als bestuur te concentreren op de ontwikkeling van de recreatieve tak, maar daarnaast ook oog te hebben voor de competitiespelers en hun prestaties. Kortom, met positiviteit en enthousiasme de passie voor de badmintonsport in het algemeen en de club BC Trilan in het bijzonder uitdragen!

Voor meer informatie, bezoek onze website www.bctrilan.com of neem contact op met een bestuurslid, Roland van der Eerden (06-22399794) of Anne Adriaens (06-42989912).

17-mrt-2019 : Kaj Riedl De Allerbeste Van Limburg!

De Limburgse kampioenschappen voor de jeugd zitten er weer op! Met een sterk vernieuwd en verjongde groep was BC Trilan present op het jaarlijkse festijn in Roermond. Onder leiding van de coaches Miquel, Shairone, Suzan en Andy werd er opperbest gepresteerd. Met drie titels was de 8-jarige (!) Kaj Riedl onder 11 jaar de beste van Limburg. Na verlies, maar wel een wake-up call, in de allereerste wedstrijd, ging hij alsnog op onderling resultaat door en was tot en met de finale de sterkste in het enkelspel. Met teamgenoot Fenna Rasch won hij de mixfinale van clubgenoot Gyano Verbrugge en partner. Ook de dubbelfinale werd gewonnen, met behulp van de partner uit Roermond, versloeg hij ook nu zijn mede Trilanezen Stan de la Haye en Gyano Verbrugge.

Lees meer...

20-jan-2019 : Ouderen In Beweging!

Afgelopen donderdag was er de kickoff van een nieuwe samenwerking tussen verschillende Landgraafse zorginstanties, The Move Factory en BC Trilan. Ouderen in beweging! Laag drempelig en samen bewegen. Ook op latere leeftijd is BC Trilan er voor u. Mooi thuis voor de deur opgehaald en netjes naar de sporthal gebracht. Om vervolgens op verantwoorde wijze met diverse spelvormen aan de slag te gaan. Hopelijk groeit dit initiatief uit tot een wekelijks beweeguitje voor vele ouderen. Voor meer informatie, neem snel contact op via Facebook of onze voorzitter Harry Peulen (bestuur).

Visit fbetting.co.uk Betfair Review